(VIDEO) JURIČAN ISPRED ZAGREBAČKOG HOLDINGA! Uzeo megafon, pa zavapio: ‘Dođite na ispovijed i sve će vam se oprostiti’

Foto: Darko Tomas / CROPIX

Samoprozvani je gradonačelnik svemira, Dario Juričan, donio pred Zagrebački holding mobilnu ispovjedaonicu nudeći, kako on kaže, jedinstvenu priliku za radnike.

“Prije nego što stigne policija, USKOK i državno odvjetništvo, stigao je Dario Juričan, gradonačelnik svemira i danas vam se nudi jedinstvena prilika – mobilna ispovjedaona je stigla pred holding”, govori Juričan, no ističe da oni vrijedni radnici koji nisu krali i namještali poslove, ipak nisu kandidati za ispovijed.

“Primamo ljubitelje ove uprave, kuhačice kave koje su kuhale kave i došli do pozicije predsjednika uprave. Primamo i njihove prijatelje, eskort pratnje, tajnice koje su sa srednjom školom došle do šefica pojedinih podružnica holdinga”, objašnjava Juričan. Dodao je da na ovoj ispovijedi nema ni USKOK-a ni policije te da sve, kao i kod pravih svečenika, ostaje između njega i radnika Holdinga.

“Znate kako to ide, malo se pokajete za sve ono što ste ukrali i namjestili i sve vam je oprošteno. Tako to u Hrvatskoj biva”, zaključuje Juričan. No, kad je vidio da mu se nitko nije odazvao na ispovijed zbog duga Holdinga od 4,6 milijardi kuna, pozvao je radnike da se ispovijede barem za sto tisuća kuna, jer kako kaže, ispod toga ne može.


Video Juričanove akcije možete pogledati u nastavku, a objavio ga je na svom službenom Facebook profilu.

Komentari