(VIDEO) Jako nevrijeme pogodilo u Zagrebu i okolici

FOTO: Zagreb.info

Snažno nevrijeme ponovno je uzelo maha.

Neke dijelove Hrvatske danas je pogodilo snažno nevrijeme. Među brojnim gradovima je i Velika Gorica koju je jaka tuča pogodila u 14.50 sati. Na području Kurilovca tuča je bila veličine oraha, kako prenosi Cityportal.hr. Vremenska nepogoda smirila se nakon 20 minuta, no jak vjetar lomio je grane drveća i suncobrane po terasama kafića u Velikoj Gorici.

Također, u Velikoj Kosnici jak vjetar uništio je dio staklenika, no srećom, povrće nije stradalo.

Kratkotrajno nevrijeme je stiglo i u Zagreb, popraćeno iznenadnim jakim pljuskom, grmljavinom i naletom vjetra, a ponegdje i tučom.

U Škrlčevoj ulici srušilo se veliko stablo na obližnju kuću, zbog čega je policija na neko vrijeme zatvorila ulicu za promet dok vatrogasna ekipa nije raščistila cestu i sasjekla stablo u komade.

Nestabilno vrijeme nastavit će se i u četvrtak, iako u Državnom hidrometeorološkom zavodu napominju da se u većini krajeva Hrvatske očekuje djelomice pretežno sunčano te vruće. Oborine će biti češće kasno poslijepodne i u noći.

Puhat će slab i umjeren, ponegdje i jak jugozapadni i južni vjetar. Najviša dnevna temperatura zraka većinom od 29 do 34 °.

FOTO: Zagreb.info
FOTO: Zagreb.info

Komentari

Komentari

loading...