(VIDEO) Hrvatske Igre prijestolja: Daruj krv na Željeznom prijestolju

Ilustracija: Pixabay

Likovi jedne od najpopularnijih serija u povijesti televizije „Igra prijestolja“  su tijekom prethodnih sedam sezona mnogo puta krvarili u borbi za Željezno prijestolje. U sklopu globalne akcije „Daruj krv za prijestolje“, HBO Adria i Hrvatski zavod za transfuzijsku medicinu pozivaju sve fanove serije i ostale zainteresirane građane da učine isto i daruju krv. Vaša plemenita gesta pomoći će mnogima te će ujedno biti pravi izraz počasti najiščekivanijoj seriji godine.

Fanove pozivaju da krv daruju od 3. do 5. travnja od 7:30 do 19 sati u prostorijama Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu (Petrova 3, Zagreb). Akcija darivanja krvi kulminirat će 6. travnja od 10 do 15 sati u zagrebačkom parku Zrinjevac, gdje će darivatelji i ostali posjetitelji ujedno imati priliku sjesti na zloglasno Željezno prijestolje te na trenutak zavladati Westerosom.

Darivatelji krvi će za svoju plemenitost bit nagrađeni prigodnim GoT majicama koje će se dijeliti do isteka zaliha te će imati prednost prilikom fotografiranja na Željeznom prijestolju.
„Daruj krv za prijestolje“ dio je globalne HBO akcije darivanja krvi „Bleed For The Throne“, koja će biti realizirana diljem svijeta: u SAD-u, Norveškoj, Švedskoj, Južnoj Africi, Keniji, Gani, Bocvani, Mađarskoj, Poljskoj, Rumunjskoj, Češkoj, Bugarskoj, Grčkoj, Srbiji i Hrvatskoj.


Komentari