(VIDEO/FOTO) Parti i dalje traje! I ovog vikenda mladi na poznatom okupljalištu, ništa im neće ovaj petak pokvarit’

Foto: Čitateljica Zagreb.info

Mladi se već tradicionalno zabavljaju na poznatim zagrebačkim okupljalištima, a jedno od njih je na Kajzerici, gdje parkiralište vrvi ljudima i bijesnim automobilima. Čitateljica nam je poslala fotografije i video snimke kako bi prenijela djelić atmosfere.

“Sve je krcato, ljudi su željni dobre zabave i svi su dobro raspoloženi. Nitko ne radi probleme i nadam se da će tako i ostati, a valjda neće doći ni policija. Toplo je, na otvorenom smo, nema razloga da nas rastjeraju”, rekla nam je.


Foto: Čitateljica Zagreb.info
Foto: Čitateljica Zagreb.info
Foto: Čitateljica Zagreb.info

Inače, još prije par tjedana, mladi željni svježeg zraka i provoda okupili su se i družili na Jarunu te ispred Hrvatskog narodnog kazališta. I to u velikom broju, nakon što je gomila studenata prvog dana ovog, nazovimo ga, pokreta “protjerana” s parkirališta ispred Studentskog doma Stjepan Radić,

Bez maski na licu i pridržavanja distance, srednjoškolci, studenti i svi koji se tako osjećaju na omiljena zagrebačka okupljališta donijeli su alkoholna pića i plastične čaše pa zasjeli i uživali u razgovoru.

Od ponedjeljka su otvoreni kafići, no smiju prodavati samo kavu za van, što nikoga, pokazalo se, nije usrećilo. Ugostitelji nemaju nikakvog profita, baš suprotno, troškovi se gomilaju, a oni prodaju po deset kava dnevno. S druge strane, građanima nije zgodno smrzavati se vani, zaželjeli su se sjesti u omiljeni kafić na čašicu omiljenog pića i razgovora.

Uz sve to, mladi i dalje nastavljaju u dobrom tonu, a kako i ne bi kad je temperatura viša i vremenska prognoza najavljuje ugodan vikend.


Komentari