(VIDEO) DIVLJAK GA SKORO ‘IZBACIO’ S AUTOPUTA: Crni Audi na A1 od Karlovca do Zagreba vozio slalom između kamiona i automobila

FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL

Na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode objavljena je snimka sulude i opasne vožnje vozača za volanom Audija koji u nekom trenutku nerazumno u opasnost dovodi sebe, ali i druge sudionike u prometu.

Na snimci je vidljivo kako Audi, kako kaže autor, zagrebačkih registracijskih pločica, vozi na autocesti Karlovac – Zagreb te sumanuto prelazi iz desne u lijevu traku. U desnoj se naime nalazi kamion, a u lijevoj vozi kolona od nekoliko vozila, ali to vozača crnog Audija ne dira. On dolazi do posljednjeg automobila, pokušava ga preteči, ali mu pritom smeta kamion s desne strane. Ostaje jako blizu bijelog vozila, a kada zajedno prođu pokraj kamiona, ovaj prelazi u desnu traku te se u nevjerojatno uskom prostoru ubacuje ispred bijelog automobila.

Ovaj izbjegava sudar i naglo skreće u lijevo te skoro završava u ogradi.

Autor videa koji je prilikom objave i prekrio registracijske pločice Audija, poziva “hrvatske snage reda” da ih kontaktiraju ako žele originalnu snimku.


Komentari