(VIDEO) ‘NEKA ČUDNA PASMINA’ Bizarna snimka iz centra Zagreba, nikome nije jasno što to rade: ‘To je moja bivša s novim dečkom’

Foto: Nera Simic / CROPIX

Društvenim se mrežama proširila bizarna snimka iz centra Zagreba koja je dio javnosti šokirala, a dio nasmijala jer je toliko čudna.

Na društvenoj mreži Reddit objavljena je snimka žene koja na povodcu šeće – muškarca. Na sve četiri i odjeven u rozi kostim nalik konju puže Trgom bana Josioa Jelačića za ženom duge crne kose i u smeđem kaputu.

I na snimci se vidi da začuđeni građani zastaju i gledaju što se to događa na ulicama glavnog grada.

Uočio sam neku čudnu pasminu jučer na trgu, ima netko ideje o čemu se radi?
by u/kopamnos in croatia

Nije dugo trebalo da se krenu zbijati šale na račun ovog para. ”Imam istog. Super karakter, ali se linja”, ”Mislim da to moja bivša šeta svog novog dečka”, ”Liku rekli da je glup k’o konj, on ozbiljno shvatio”, ”Fuj. Evo, sad sam zamislio da je ruku stavio u nečiji hračak. Fuj”, neki su od komentara na Redditu.

Jedna se korisnik zapitao i što bi se dogodilo da osvane snimka na kojoj muškarac ovako na povodcu vodi ženu, dok su brojni zaključili da je samo riječ o ljudima željnima pažnje, pa ju privlače na ovako nesvakidašnji način.


Komentari