“Vi ste stoka koja se je ovdje dotepla kao i ovi sa psima”: prijeteća poruka biciklistima u parku Dotrščina

Foto: Facebook/ Hupser

U zagrebačkom parku Dotrščina pokraj Dubrave osvanule su zabrinjavajuće poruke upućene biciklistima koji park koriste za rekreaciju.

Poruke su ostavljene na drvetu, a objavljene su na Facebook stranici Hupser koja objavljuje informacije o biciklizmu. Prijetnje su ispisane rukom na A4 papiru. “Gospodo biciklisti, nije šuma vaše vlasništvo da radite nove staze. Vi ste stoka koja se je ovdje dotepla kao i ovi sa psima. Ovdje će te dobiti staklo i čavle, gume i felge otići će vam u ku**c, zato gubite se odavde. Nama stanovnicima 5 minuta od šume, bio je mir božji prije nego ste se vi ovdje dotepli. Gledam kako ovdje dovlačite bicikle autima, dolazite od svukud. Otići ću u sve institucije da vas otjeram odavde jer ste bezobrazni. Otiđite u Zabok na stazu za motokros, pa se valjajte u blatu. Ovdje ipak žive ljudi”, stoji u poruci, piše Večernji list.

Brojni zabrinuti građani komentirali su ove prijetnje, a jedan je otkrio kako zna o kome je riječ.

“Uslikali smo jučer tog starog, ludog gljivara. Jučer je imao 10-minutni show pred jedno 30 ljudi, uključujući i djecu” napisao je. Mnogi su se složili da slučaj treba prijaviti policiji.


Komentari

loading...