Vesna Škare Ožbolt planira postati nova zagrebačka gradonačelnica: Evo što je poručila građanima

Photo: Igor Soban/PIXSELLL

Kako je u svom zadnjem tiskanom izdanju tjednik Nacional objavio razgovor sa Vesnom Škare-Ožbolt te time pustio u javnost vijest o najavi njezine kandidature za gradonačelnicu Zagreba, za portal Otvoreno.hr Škare-Ožbolt komentirala je najavu svoje kandidature.

“Odlučila sam se kandidirati potaknuta ovom teškom situacijom nakon potresa. Upoznata sam sa stanjem u Zagrebu i sa svim problemima, te smatram kako je došlo vrijeme za jedan stvarno ozbiljan zaokret”, kaže Vesna Škare-Ožbolt.

Škare-Ožbolt tvrdi kako se je dugogodišnji gradonačelnik Zagreba Milan Bandić izgubio u vođenju grada, pogotovo nakon svih nepogoda koje su ga pogodile ove godine.

“Milan Bandić se jednostavno nije snašao i pokazao je kako se ne može nositi s ovim ogromnim izazovima u gradu kojeg je pogodio i potres i poplave u nekoliko mjeseci. Grad je opterećen ovim nepogodama, ali je opterećen i financijskim problemima, malverzacijama kojima jednostavno treba stati na kraj, jer su građani grada Zagreba umorni od toga i to se vidi na svakom koraku”, govori Škare-Ožbolt.

Škare-Ožbolt želi promjene u vođenju grada Zagreba koje će se temeljiti na promišljenim politikama koje će osigurati novi razvoj Zagreba.


“Ovo neće biti izazovi klasičnih lokalnih izbora, ovo su izazovi koji zahtijevaju promjene i to strukturne promjene u gradu Zagrebu, koje će voditi u ozbiljan zaokret, koji će se temeljiti na jednom temeljitom promišljanju, a kako bi došlo do realizacije novog razvoja grada Zagreba, a za to sve treba nova energija, znanje i vrlo visoku stupanj operativnosti”, zaključuje Vesna Škare-Ožbolt za Otvoreno.

POLITIČKA BOMBA! ZAGREB DOBIVA GRADONAČELNICU?! Svi je znate! Tuđmanova prijateljica i moćna političarka!

Komentari

loading...