Verbalni obračun Kalinića i urednice N1 televizije: ‘Rekla je da će Bandiću i meni je*at mater’

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Pročelnik gradskog Ureda za hitne situacije Pavle Kalinić rekao je kako je izašao jutros iz studija televizije N1 prije početka emisije u kojoj je trebao gostovati i odgovarati na pitanja urednice Sandre Križanec zbog prijetnji.

Križanec je u eteru emisije “N1 Studio Live” pojasnila da je Kalinić napustio studio nakon “nepoštivanja mjera u dva studija” što je dovelo do “verbalnog razračuna” između voditeljice i Kalinića.

“Možda (je otišao) i zbog toga što je očekivao pitanja na koja ili nema odgovor, ili nema odgovor u pravom trenutku. Ili ako ih ima može ih dostaviti Grad Zagreb u našem mailu, koji ću i uputiti odmah nakon emisije. Jedno od pitanja trebalo je biti i zašto Grad nije učinio puno ustupaka, a suočio se s potresom. Za razliku od drugih gradova poput Splita, Rijeke i Osijeka, ukinuo besplatne komunalije na određeno vrijeme, posebno onima koji su stradali u potresu, ograničio naplatu parkiranja i slično. To su trebala biti tek neka od pitanja, a potražit ću ih, kao što sam rekla, pisanim putem. Dakle, odgovore nećemo dobiti, možda ih jednog dana i dobijemo, ali nije što ih nismo dobili mi, nego ih prije svega nisu dobili građani Zagreba”, rekla je Križanec.

Kalinić, naravno, ima drugačiju stranu priče. On je na konferenciji za novinare koju je održao naveo da Križanec ne iznosi istinu te ističe da je studio N1 televizije napustio zbog nekorektnog ponašanja voditeljice.

“Došao sam u studio gdje su me smjestili, a gospođa novinarka je bila u drugom studiju. Ozvučili su me i čekao sam da me pozovu kada sam čuo da je voditeljica rekla da nabije Bandića na ku*ac. Kasnije je rekla da nabije i Kalinića te da će i meni je*at mater, toliko me isprovocirati da odem iz emisije. Potom sam ušao u drugi studio i pitao gospođu u čemu je problem i napustio studio”, rekao je Kalinić.

“Žalosno je da u doba kada imamo ovoliko posla i na dispozicij smo s medijima i onda nam neki urednici govore kako će nas raz**bati i spominju naše majke”, dodao je.

“Nama je problem korona, a tek onda potres. Nadamo se potres neće ponoviti, ali to nitko ne može predvidjeti. Naša je poruka da u ovome trebamo biti zajedno. Nije Bandić rekao da su građani krivi za potres. Prvi je tražio Vladu za refininaciranje posljedica potresa, ali ovo je proces koji će trajati godinama”.

“Svi oni koji moraju pljuvati, ja sam tu”, zaključio je konferenciju za novinare Kalinić.


Komentari