Veliko srce za male Palčiće: Bjelica donira 3 monografije NK Osijeka

Neno Bjelko/Vratimo Palčiće u Petrovu/ Facebook

Humanitarna akcija “Vratimo Palčiće u Petrovu” ujedinila je Hrvatsku nakon potresa koji je pogodio Zagreb 22. ožujka.

Udruga “Dinamo to smo mi” pokrenula ju je za pomoć Klubu roditelja nedonoščadi “Palčići” i za nabavku potrebne opreme za novi odjel neonatologije, prerano rođenih beba, kamo su nakon potresa u Zagrebu vraćeni, piše 24 sata.

U toj akciji aktivirali su najbolje hrvatske sportaše diljem Hrvatske, Europe, ali i svijeta s kojima uskoro pokreću veliku akciju humanitarne tombole.

Otvorena je Facebook grupa kako bi ljude obavijestili o svim informacijama, no grupa se pretvorila u ‘trgovinu’ sportskih rekvizita. Brojni korisnici na aukciju su stavili dresove, šalove, karte, a sav novac uplaćuje se na račun ‘Palčića’. U akciju su se uključili brojni ljudi,  poznati sportaši, političari. Mario Mandžukić Udruzi je tako pomogao donacijom, a u sve se uključio i bivši trener Dinama Nenad Bjelica koji je na aukciju stavio tri monografije NK Osijeka

“Svi za Palčiće. Doniram tri monografije NK Osijeka i posvećujem/potpisujem trojici koji ponude najviše za njih i uplate na račun Udruge. Početna cijena je 100 kn, akcija traje do 3. svibnja u 12 sati”, objavio je Bjelica u Facebook grupu Vratimo Palčiće u Petrovu.

Neno Bjelko/Vratimo Palčiće u Petrovu

Najveća ponuda zasada iznosi 600 kn, a vjerujemo da će se znatno povećati do 3. svibnja, do kada traje rok ponude.

Inače, Bjelica je rođen Osječanin, a za bijelo-plave je kao veznjak igrao četiri godine u dva navrata.

Komentari