VELIKO PUTOVANJE RAZNIM SPORTOVIMA: Evo što je zabilježila naša fotografkinja (FOTO)

Po prvi puta Zagreb je domaćin Europskog tjedna sporta, a naša je fotografkinja zabilježila raznolike sportove.

Europski trg ovih dana možemo  nazvati i “sportski trg” budući da je svaki dio rezerviran za određen sport.

00615

Naime, tjedan sporta namijenjen je svima bez obzira na dob, podrijetlo ili tjelesnu pripremljenost. Zamišljen je kao veliko putovanje raznim sportovima. Također je vidljivo kako je posjećenost građana velika.

00592

Europski tjedan sporta inicijativa je Europske komisije za promicanje sporta i tjelesne aktivnosti diljem Europe. Dečki su zaigrali mali nogomet.

00598

Ministarstvo obrazovanja, znanosti i sporta, organizator je projekta koji je u suradnji s brojnim sportskim savezima pripremilo razne sportske priredbe i natjecanja. Sveukupno vas očekuje 30 različitih sportova od nogometa, do juda, stolnog tenisa, capoeire, košarke, taekwandoa…

00542 (1)

00539 (1)

Europski tjedan sporta odvijat će se diljem Europe, a sve kako bi se potaknuli građani da počnu svoj život gledati iz jedne druge perspektive – one zdravije. Bavljenje tjelesnom aktivnošću i briga o vlastitom zdravlju je najvažnija, no jednako je važno da građani sami to prepoznaju.

00595

Na ovom sportskom tjednu svoju malu oazu fitnessa pronašao je i ljepši spol.

00546 (1)

Naša fotografkinja uspjela je fotoaparatom “uhvatiti” našeg najpoznatijeg fitness trenera Marija Valentića koji je također bio prisutan na ovom događaju.

00612

Osim navedenih sportova možete se okušati i u penjanju!

00536 (1)

Nesnosne vrućine su iza nas, vani je ugodno vrijeme stvoreno za rekreaciju, stoga nemate opravdanja da se ne uputite na Europski tjedan sporta, a sve kako bi vaše tijelo bilo u odličnoj formi.

00610

Europski tjedan sporta možete posjetiti do 13. rujna 2015. Okušajte se u nekom od navedenih sportova i dobro se zabavite.

Komentari