VELIKI VODIČ KROZ ZG EVENTE: Provjerite gdje se ovaj vikend nalazi dobar provod

Borna Filic/PIXSELL

Ovaj vikend u gradu očekuju vas koncerti i dobri partyji, evo i gdje. 

Green gold – Men in Black

U Green gold klubu se večeras, 15. 4. 2016. ordžava Men in black party. Na njihovoj službenoj stranici dovoljno su ga dobro opisali,

“Zed: Edwards. Let’s put it on. Edwards: Put what on? Zed: The last suit you’ll ever wear.” – Men in black, 1997. Mjuza je komercijalni house uz koji se uvijek – priznajte – najbolje zabavite. Tako da – povedite frendove/frendice/curu/dečka/kuma, iz ormara izvucite svoje najbolje odijelo/malu crnu haljinu, te tome dodajte i pripadajući attitude! But remember guys – “don’t ever, ever touch the red button”!

Gallery club petak provodi uz hip hop

Najbolji RNB hitovi i ovog petka samo u Gallery clubu, a svirat će ih DJ Daisy.

Klub Super Super zatvara Festival tolerancije 

U petak, s početkom u 23 sata Flo Real održat će svoj nastup u Super Super klubu, na adresi Radnička cesta 27.  DJ-ica Flo Real dio je Mahogani teama.  Za Novu godinu imala je čak dva nastupa. Prvi u New Yorku, a odmah nakon na izvrsnom Tulumu u Mexicu. Ove godine nastupiti će na Dimensions Festivalu u Puli i na Soundwaveu u Gardenu, ali nastup u Festivalu tolerancije je ipak njen premijerni nastup u Zagrebu. Očekujte najbolje što soul, boogie, funk, disco, house i old school hip-hop mogu ponudit.

Močvara ljubavi 

Ovaj petak uz besplatan upad party još jedan dobar party u Močvari. Ako želite čuti i zaplesati na playlistu u kojoj se nalaze Hendrix, Janis Joplin, The Doors, The Rolling Stones, The Beatles, Deep Purple, Led Zeppelin, Beach Boys, Ten Years After, Bob Dylan i brojne druge legende, znate kamo trebate doći! Početak u 22 sata.

Vinyl

U Vinylu se organizira još jedan party petkom uz dobro znane zvukove pedesetih, rock’n’rolla, rhythm’n’bluesa, soula, countrya i tome slično. Početak je u 22 sata.

Izbijanje iz cipela u Katranu

Ovoga petka u Katranu party započinje u 23 sata. TNT Arena Lex 5Reković predstavlja i poziva vas na skupno izbijanje iz cipela u ime slobode stopala i janjadi na ispaši. Zato operite noge, obucite plesne cipele, oslobodite janjca u sebi i izbijte se sami.

Komentari