Veliki uspjeh akcije ‘Sportaši za Zagreb’: Bandić u suradnji s Japancima danas dijelio paketiće pomoći!

FOTO: Milan Bandić

Preko 500 Zagrepčana, nakon razornog potresa ostalo je bez doma te je smješteno u studentski dom “Cvjetno naselje”, a danas ih je posjetio gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić koji nije došao sam.

Bandić je naime, građane posjetio u društvu japanske veleposlanice Nj.E. Misako Kaji te su im zajedničkim snagama uručili donacijske pakete sastavljene u sklopu kampanje “Sportaši za Zagreb“. Samu akciju inicirala je Blanka Vlašić, a podržali su je i drugi sportaši kao što je Iva Majoli, Ivana Brkljačić…

Bandić ipak ne ukida financiranje političkih stranaka: Samo na njegovu stranku otić će nešto manje od pola milijuna kuna!

“Ovo je tek jedan mali znak pažnje za 514 sugrađana, koliko ih se trenutno nalazi u domu zbog potresa. Hvala svim sudionicima akcije na humanosti i solidarnosti! Samo zajedno možemo obnoviti Zagreb i ovim ljudima vratiti krov nad glavom”, napisao je gradonačelnik na svom Facebook profilu.

Gradonačelniku Bandiću ovo nije prvo ovogodišnje druženje s japanskom veleposlanicom. S njom je naime, početkom ožujka, u postojećem Sakura parku na jezeru Bundek posadio pet japanskih sakura trešanja i pet crvenih javora.


Komentari