VELIKI OBRAT U SUĐENJU ZA AFERU AGRAM Jedan od najbližih Bandićevih suradnika priznao – sve!

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Zdenko Antunović, jedan od najbližih suradnika pokojnog Milana Bandića, prilično neočekivano je u slučaju Agram – priznao sva svoja nedjela. Tijekom današnjeg suđenja, Antunović je  priznao sva djela koja mu optužnica stavlja na teret, a riječ je o zapošljavanju djelatnice Dijane Muhović i o korištenju službenog automobila u privatne svrhe.

Prema pisanju Dnevno.hr, Antunović je na početku suđenja poricao ono što mu se stavlja na teret, ali se danas ipak odlučio priznati. “Istina je da sam ja tražio od Bandića zapošljavanje Dijane Muhović, a on je nju od ranije znao nekoliko godina. Već je bila zaposlena u sustavu Holdinga. Tražio sam auto od Bandića da bi s obitelji išao na sastanak Društva hrvatsko-njemačkog prijateljstva. On mi je dao auto i išao sam na taj put. Mira Lacu nisam zvao oko toga. Žao mi je zbog svega toga i spreman sam nadoknaditi štetu od 2047 kuna i 42 lipe”, rekao je Antunović.

Nadoknadio štetu

Iz USKOK-a su rekli da je šteta veća za još 300 kuna te da Antunović treba nadoknaditi 2369 kuna na što je on pristao. Podsjećamo, na ranijem ispitivanju tijekom iskaza Antunović je poricao djela koja mu se stavljaju na teret.

Komentari