Veliki koncert na zagrebačkoj Šalati: Požurite po ulaznice za Gorana Baru i Majke!

youtube

dogaPočetkom lipnja ove godine na ŠRC Šalata u Zagrebu, sprema se veliki, spektakularni koncert jednog od naših najvećih i najcijenjenijih glazbenika ovih prostora.

Naime, Goran Bare, naš rock propovjednik i pjesnik neuništive karizme, s bendom Majke, 1. lipnja na ovoj zagrebačkoj lokaciji na otvorenom sprema koncert za pamćenje kao krunu turneje hvaljenog albuma “Nuspojave” s kojim su osvojili glazbenu kritiku. Ono što je posebnost čitavog koncerta je informacija da će im se na pozornici na nekolicini pjesama pridružiti i orkestar sastavljen od 25 glazbenika.

Ne samo da ćeš se uvjeriti u nepresušnu Baretovu moć zajedno s jakom ekipom glazbenika grupe Majke (Mario Rašić, Davor Rodik, Kruno Domaćinović, Alen Tibljaš i Berislav Blažević), već ćeš pod otvorenim nebom moći čuti kako zvuče pjesme “Ljubav krvari”, “Osvijesti me”, “I dok pleše sama s kišom”, “To nije igra”, “Skarabej go go”, “Dobri anđeo te noći je pao”, “Zašto” kao i mnoge druge velike hitove.

Pred otvaranje ljetne sezone, ovo je koncert koji se ne propušta jer Goran Bare je pjesnik kojem ljudi vjeruju i čovjek koji živi rokenrol bez kompromisa, u što smo se između ostalog ponovno mogli i sami uvjeriti na nedavnom koncertu u Tvornici kulture.

Ulaznice po cijeni od 100 kn možeš pronaći putem  FanCluba te na svim prodajnim mjestima Ticketshopa. VIP ulaznice iznose 150 kn.


Komentari