VELIKI GUBITAK ZA ZAGORJE! Župan Željko Kolar: ‘Tihomir je bio izvrstan gospodarstvenik, odličan čovjek i moj veliki prijatelj’

Željko Kolar, župan Krapinsko - zagorski, foto: Facebook

Poznati zagorski poduzetnik Tihomir Premužak preminuo je danas na Korčuli, a kako se neslužbeno doznaje, pozlilo mu je tijekom vožnje biciklom na godišnjem odmoru. Bio je direktor Uprave Vetropacka, tvornice za proizvodnju staklene ambalaže.

Kako nam je ispričao zagorski župan Željko Kolar, Tihomir ne samo da je bio dobar poduzetnik već i njegov jako dobar prijatelj.

“Još uvijek ne mogu prihvatiti da je to istina. Tihomir je bio izvrstan gospodarstvenik, rukovoditelj, odličan čovjek i moj veliki prijatelj”, rekao nam je potreseni župan Kolar.

Nenadoknadiv gubitak

Kaže kako su se često znali konzultirati oko projekata koji su od interesa za županiju, a njegova smrt je veliki šok jer je brinuo o zdravlju.

“Strašno je to, jer je vodio brigu o svom zdravlju. Tihomir je bio sportski aktivan i ovo je za nas velik šok”, rekao nam je župan Željko Kolar.

“Ovo je nenadoknadiv gubitak, za cijelu županiju, za njegovu tvrtku, za nas njegove prijatelje, a nešto što se riječima ne može opisati, za njegovu obitelj – jednom riječju strašno”,rekao je Kolar i izrazio sućut obitelji i djelatnicima Vatropaka.


Komentari