VELIKI FJASKO ‘DISNEY ON ICE’ SPEKTAKLA U ARENI: ‘Djeca su izašla uplakana, prodaju izmrvljeni led i kokice za 50 kuna!’

dnevno.hr

”Kokice 50 kuna, cedevita 20 kuna, izmrvljeni led 75 kuna, a o cijeni igračaka ne želimo ni govoriti.”, kazali su šokirani roditelji.

Vrhunska obiteljska zabava stigla je u Zagreb… Tako je najavljena srebrna obljetnica Disney on ice putovanja u svijet mašte u zagrebačkoj Areni. A ako je suditi po reakcijama roditelja nakon predstave u subotu 12. prosinca, bilo je sve samo ne vrhunska zabava.  Prizor koji ste mogli zateći na kraju trosatne predstave bio je ovakav: djeca natečena od plača odlaze razočarana, starci ispražnjenih novčanika brišu suze, o predstavi, prinčevima i princezama nitko ne priča…

Razočarani roditelji javili su se u našu redakciju šokirani onim što su doživjeli na “spektakularnoj” predstavi na ledu s najvećim Disney junacima. Osim što su ulaznice brutalno skupe, od 90 do 295 kuna, pričaju nam, djeci i roditeljima bilo je zabranjeno unositi bilo kakva pića, grickalice, a cijene sokova, igračaka i grickalica na predstavi – nevjerojatne.

Na ulazu su ih dočekali zaštitari, priča nam bijesna majka, i doslovno pretresli djecu i roditelje. Oduzeli su im sve.

“Da, ponijela sam piće. Predstava traje tri sata, bit će “mama, ja sam žedna”. Na ulazu su nas dočekali zaštitari i prekopali mi torbu. Uzeli su sok za koji nisu ni rekli da će te čekat već ga je stavio na hrpu iza sebe i pustio unutra”, prepričava.


No, da bi stvar bila bolja, govori ona, tu kaos ne prestaje.

“Predstava počinje, al’ malo što možeš vidjet jer se prošetavaju tipovi s tacnama hladne cedevite od 2 dcl. Naravno, uzimam dvije, a to košta 40 kuna. Zatim, prolazi tip s kokicama koje su 50 KUNA u kartonskoj kutiji na kojoj je nacrtan Miki Maus”, govori nam šokirana majka koja nije jedina, nekoliko njih nam se javilo s istom pričom. 

“Da, ožednjela djeca i roditelji kojima su maznuti sokovi mahnito kupuju cedevitu i ne pitaju za cijenu, al kod kokica počinju gunđat. Paralelno, djeca počinju urlat jer prolazi tip sa plastičnim čašama punim IZMRVLJENOG LEDA (na čašici neka princeza), a to košta nevjerojatnih 75 KUNA. Pa onda udri, šeću se s balonima od 80, s igračkama od 250 i sve tako redom”, još je u nevjerici majka.

Čarobne pustolovine Disneyjevih junaka svakako će ostati upamćeni kako su organizatori i željeli, ali po praznim džepovima i uplakanoj djeci koja nisu mogla shvatiti da njihovi roditelji nisu Rockfelleri.

“Život je bajka”, da, slaže se ova razočarana majka, ali dodaje “bila je dok nisam srela ove šugave gulikože…

Komentari

loading...