Velika šteta u Zagrebu zbog nevremena u proteklom vikendu: Stradali su automobili, krovovi, kablovi

Pixabay

Tijekom vikenda Zagreb i okolicu zahvatilo je nevrijeme praćeno jakom kišom i vjetrom koje je uzrokovalo i brojna oštećenja, izvijestila je policija.

Tako je u Kestenovcu na području Črnomerca palo stablo i oštetilo krovište na jednoj kući te oluk na drugoj kući. Slično se dogodilo i u Aleji javora u Dubravi gdje se odlomila grana sa stabla i oštetila nadstrešnicu kuće, kao i na Čučerskoj cesti gdje je stablo palo na drvarnicu i staju te oštetilo krov. Stablo koje je srušio vjetar oštetilo je i krovište objekta, dječje igralište i telekomunikacijske kablove u U Varaždinskoj ulici u Belovaru.

U Ulici Hrvatskog proljeća na parkiralištu gornje etaže zgrade pomaknula se neučvršćena ograda i oštetila parkirani automobil.  U Heinzelovoj ulici stablo je palo na kolnik, a uklonili su ga vatrogasci, dok je u u Vugrovcu Donjem  stablo pri padu oštetilo četiri parkirana osobna automobila.

Zbog pada stabla u Feštincu u Paruževini, oštećeni su električni kablovi te ograda poduzeća. Pri padu stabla u Ulici Augusta Šenoe u Vugrovcu Donjem, oštećen je automobil i grada dvorišta.

Komentari