VELIKA POBUNA ZBOG VETERINARA: ‘Izbila mi zadnju kunu iz džepa’ (FOTO)

northwestwisconsinveterinary.com

Nestručni ili preskupi?

Svi koji imaju četveronožne prijatelje znaju kako je teško naći dobrog veterinara. S obzirom da su naše njuške dio obitelji nije nam svejedno tko će se brinuti o njihovom zdravlju. A nažalost, događaju se svakojake situacije zbog kojih smo još više na oprezu.

Jedno neugodno iskustvo s veterinarom imala je i Željka koja ga je odlučila i podijeliti sa svojim susjedima u grupi “Zakaj volim Špansko”. Naime, njezin pas dobio je upalu sinusa, a veterinarka je, sudeći prema Željkinim riječima, radila nepotrebne pretrage koje je i masno naplatila.

Facebook/Zakaj volim Špansko
Facebook/Zakaj volim Špansko

No, autorica objave nije jedina koja je s dotičnim veterinarima na Tržnici Špansko imala neugodno iskustvo.

“Prije 5 godina sam bila prvi i zadnji put tamo, najgori vetererinar koji postoji.Mačka je imala problema sa alergijom na whiskas. Veterinar se prvo derao na mene ko na neku šmrkljivku, dao joj je najgore antibiotike, nikakva kontrola niŠta, mački nije bilo poboljŠanja.i od onda sam u Bubi . Najbolji veterinari do sada. U Špansko na placu nebi poslala ni najgoreg neprijatelja.”, napisala je Dijana.

A da ova veterinraska stanica nije baš najstručnija u svom poslu, tvrdi i Tihana koja je kod njih vodila svoje ljubimce.

“Ne idem ni ja vise na plac… Kujica stara 2 godine ljetos mi je vani očito nesto našnjofala kaj joj je zapelo u nosu i jadna više nije mogla kihat nek je počela krv kihat i ja ju odvedem vetu kad veli baba da to nije alergija da je to neke sa unutarnjim organima bla bla znači nije mogla iskihat a ova joj nakrcala svaka 2 dana pregled mjesec dana i uzela nam 400-500 kn za neke tablete te su je čak pikali a jadna samo nije mogla iskihat…. O mačkama da ne govorim imala sam dvije ljepe mice za udomit i rekla je da ako ih udomimo besplatno njenom susedu da bu nam sredila popust na sterilizaciju mačaka…naravno preveslala nas je….ja sam ostala bez skroz crne i skroz snježno bijele pufaste mice..”, ispričala je svoje iskustvo Tihana.

No, nisu svi istog mišljenja. Naša čitateljica kaže kako kod te iste veterinarke ide 12 godina i da su njezine njuške zadovoljne uslugom.

“Ja idem kod te dotične vete… vec 12 g i nikad ama bas nikad ta”dotična”nije pogriješila I ne samo ja nego i svi moji prijatelji idu kod te “dotične”.”, tvrdi čitateljica Elvira.

Za zdravlje najdraže njuške nije teško dati novce, no kad su u pitanju nepotrebne pretrage koje ljubimca ne pomažu, vrlo lako se nad veterinara stavlja upitnik. Ipak se radi o bačenim novcima i ugroženom zdravlju.

 

 


Komentari