VEDRIONA ODUŠEVILA ZAGREPČANE: Mjesto gdje se sastaju biznis, stvaralaštvo, optimizam i pozitiva

Svijet biznisa, stvaralaštva, optimizma i pozitive, u četvrtak navečer dobio je novo mjesto susreta. Ime mu je VEDRIONA.

U klubu History održan je sinoć prvi VEDRIONA networking i fun party. Nastala spajanjem mnogima već poznatih tematskih druženja Kluba crvenih cipela i prošlogodišnjih After Work Partyja u Historyju, Vedriona je sinoćnjim eventom najavila svoje buduće aktivnosti.

Pod nazivom „Moći, htjeti, smjeti“, sinoćnji je event u svom panelskom dijelu ugostio Matiju Aukera, osnivača Studija kreative i tonskog majstora u ansamblu pjesama i plesova Hrvatske LADO, Nebojšu Subanovića, prvog privatnog meteorologa u RH, Rianu Petanjek, mladu ženu koja je na Harleyu, posve sama, odvozila Route 66, te Sanju Tatalović, Theta healing terapeutkinju, trenericu joge i kreatoricu mnogih programa namijenjenih osnaživanju i iscjeljivanju. Svojim zanimljivim životnim pričama panelisti su nam još jednom potvrdili da ono što želimo, i možemo, i smijemo!

”U gradu je mnoštvo evenata koji promoviraju i potiču biznis i poduzetništvo, mnoštvo konferencija, radionica i seminara na kojima sudjeluju mnogobrojni stručnjaci, pa i oni svjetskog glasa, no nema baš evenata na kojima se javnosti kontinuirano predstavljaju pojedinci čije životne priče zaslužuju da budu ispričane”, rekla je u svojoj uvodnoj riječi Đurđica Marković, predsjednica Kluba crvenih cipela i inicijatorica Vedrione.

Sinoć je u Historyju svoju životnu priču ispričala Alis Pećarić Marić, žena zahvaljujući čijoj strasti i radu na facebook stranici i blogu Čitaj knjigu, se ljubav prema čitanju i knjigama širi Hrvatskom i regijom poput epidemije. Od osobe koja je nakon 22 godine rada u velikim korporacijama postala nezaposlena pedesetogodišnjakinja, pa do blogerice koju slijedi 115.000 ljudi, životna priča ove žene zaista može biti inspiracija mnogima…

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Vedriona u svom programu donosi i blok u kome će na svakom eventu biti predstavljena jedna inspirativna osoba iz svijeta stvaralaštva, biznisa ili društvenog života.[/box]

Izvor: zagrebonline.hr


Komentari