DIRLJIVA PORUKA SVIM MATURANTICAMA: Ella Dvornik poslala vam je važno upozorenje (FOTO)

ella dvornik
Facebook

Blogerica Ella Dvornik na svom je Facebook profilu objavila iskreno upozorenje svim maturanticama koje će danas izaći na Norijadu. 

Na dan kada će u Zagrebu na ulice izaći oko 5 tisuća maturanata, Ella Dvornik odlučila im je nešto važno poručiti. Na svom je Facebook profilu objavila status u kojem prvenstveno prijeti kako će svakoga tko njen prozor pogodi brašnom ili nečim drugim, uzvratiti puškom na vodu.

ella
Facebook/Screenshot

U drugom dijelu statusa osvrnula se na sve djevojke, maturantice, koje će danas izaći u Norijadu. Ono što im je rekla, zna iz vlastitog iskustva.  “Cure, držite se u grupama, ne mješajte alkohol, ošamarite jedna drugu kad ste glupe, ne skidajte majice -__-, napijte se ak morate al probajte zadrzžti neko dostojanstvo jer će vam inače biti bed ujutro (tried and tested) .Makar možda više nikad nećete vidjeti te ljude , al svejedno, mali je Zagreb. PAZITE NA MOBITELE!!! Uživajte! I čestitam!”, napisala je Ella.  

Podsjećamo, Zagreb danas očekuje Norijadu na kojoj će sudjelovati oko 5 tisuća maturanata. Oni će se oko podneva okupiti na Trgu bana Jelačića i od tamo krenuti prema Bundeku.

>>>NA ULICE IZLAZI 5.000 MATURANATA: Gradski promet mijenja se u potpunosti, evo što vas očekuje


Komentari