Vatrogasci i Hitna okupirali Sveučilišnu bolnicu: Evo što se tamo danas događalo

gor Kralj/PIXSELL

Svi gosti i predstavnici medija imali su priliku pobliže se upoznati sa sudionicima vježbe i njihovom opremom.

Danas, 11. ožujka 2017. godine održana je vježba civilne zaštite Grada Zagreba „SPAŠAVANJE 2017.“ u vremenu od 07:30 do 14:00, te pokazni dio vježbe za građane i medije od 10:30 do 11:30 na lokaciji Sveučilišne bolnice Blato, koju je organizirao Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

gor Kralj/PIXSELL
gor Kralj/PIXSELL

Vježba „SPAŠAVANJE 2017.“ provedena je sa ciljem daljnjeg unapređenja koordinacije rada i aktivnosti svih hitnih službi u slučaju potresa na području Grada Zagreba. Tijekom vježbe provjeravala se koordinacija između različitih razina hitnih službi.

Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Sudjelovao i MUP

U vježbi su osim specijalističkih postrojbi i postrojbi civilne zaštite opće namjene sudjelovali i Ministarstvo unutarnjih poslova – Policijska uprava zagrebačka, Državna uprava za zaštitu i spašavanje, Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba, Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba, Vatrogasna zajednica Grada Zagreba, Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“, Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb, Zagrebački radio-amaterski savez te udruge za obuku potražnih pasa KOSSP i HUOPP.

gor Kralj/PIXSELL
gor Kralj/PIXSELL

Nakon pokazne vježbe za građane i medije, svi gosti i predstavnici medija imali su priliku pobliže se upoznati sa sudionicima vježbe i njihovom opremom.


Komentari