Vapaj majke teško bolesnog dječaka: Ako imate srca, odazovite se i pomozite!

Pixabay

Majka Verica rodila je svoje jedino dijete, dječaka prije jedanaest godina. Zbog svog sina ona danas rijetko ima priliku izaći iz stana, odahnuti barem na trenutak, biti čovjekom. Na žalost, njezino dijete ima dijagnosticiran autizam s ADHD-om koji zna rezultirati ispadima agresije. Dječakov otac morao je trbuhom za kruhom na rad u inozemstvo, pa je majka Verica doslovno ostala zatočena s bolesnim sinom 24-sata dnevno. Dosad se njezin sin školovao kod kuće, a sad je primljen u Centar za autizam koji se nalazi u zagrebačkoj Dubravi.

Zbog nastavka školovanja, u za njezina sina adekvatnoj instituciji, Verica se mora preseliti u zagrebačku Dubravu, što bliže. Ne zbog komfora već zato što je njezin sin s jedanaest godina već sad fizički znatno jači od nje, pa je dolazak u školu i povratak iz nje za Vericu nemoguća misija. Svaki put kad sa sinom izlazi iz stana u pratnji mora biti još jedan, fizički jači, član obitelji.

Veričina situacija je iznimno teška, a dijete treba odgovarajuću skrb. Idealno bi bilo ako postoji slobodan prostor za najam u prizemlju kuće.

Ako imate takav ili sličan odgovarajući prostor, odnosno mislite da biste mogli poznavati nekoga tko ga ima, budite ljudi, imajte srca, javite se majci Verici na broj mobitela: 092 164 85 54


Komentari