(UŽIVO/VIDEO) PUTUJETE PREMA MORU? Pogledajte kakve vas kolone očekuju na naplatnim kućicama

Kolovoški petak za mnoge Zagrepčane znači samo jedno, a to je bijeg iz sparnog grada prema morskim destinacijama.

Tako se svakoga petka u ljetnim mjesecima stvaraju velike kolone na izlazu iz grada te brojni putnici znaju satima čekati kako bi napustili metropoolu.

Tako ni današnji dan nije izuzetak. Već od ranog poslijepodneva počele su se stvarati velike kolone na naplatnim kućicama Lučko na ulazu na autocestu A1 Zagreb – Split.

Kolone, nažalost, ne možemo spriječiti no zato vam donosimo uživo slike s nadzornih kamera na naplatnim kućicama i zagrebačkoj zaobilaznici kako biste mogli pripremiti živce i sa što manjim stresom proći kroz gužvu.

Lučko

Jankomir

Buzin

Ivanja Reka

NP Zagreb-istok

Iz Hrvatskog autokluba (HAK) upozoravaju kako je pojačan promet na većini cesta u smjeru mora i unutrašnjosti posebice na autocestama: A1 Zagreb-Split-Ploče, A6 Rijeka-Zagreb, A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovacte na zagrebačkoj obilaznici.

“Povremeno se vozi usporeno na pojedinim dionicama autocesta – u blizini odmorišta te kod ulaza ili izlaza s autocesta, na prilazima turističkih središta duž obale, graničnim prijelazima te na dionicama cesta na kojima se zbog radova vozi uz privremenu regulaciju”, prioćili su iz HAK-a.

Također napominju kako su vremenski uvjeti povoljni za vožnju i vozi se bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi.

Znate li da se nedaleko Zagreba nalaze i dvije službeno najljepše plaže u Europi: Otkrijte gdje su


Komentari