Uzbuna u studentskom domu: Alkoholizirani stariji muškarac ulazio u sobe

sdantestarcevic.wix.com

Studentskim domom Ante Starčević u Zagrebu u nedjelju navečer hodao je alkoholizirani stariji muškarac koji je uznemirio mnoge stanovnike tog naselja.

Kako navodi portal studentski.hr, muškarac je ušao u zgradu trećeg paviljona te je ulazio u sobe studentica i studenata. Sve je započelo oko 20.30 sati kada je muškarac pokucao na vrata jedne studentice.

“Na vratima je bio stariji, visoki, sijedi čovjek, malo čudnog izgleda (neki opijati). Nismo sigurne što smo čule, veoma nerazgovijetno je pričao, držao je mobitel u ruci te vrećicu”, ispričala je studentica koja je muškarcu rekla kako ne poznaje djevojku koju je tražio nakon čega se on okrenuo i počeo kucati na vrata drugih soba.

Studenti su uočili da izvan paviljona stoji i druga sumnjiva osoba.

“Cimerica je nakon par minuta izašla na prozor te ugledala drugog izgledom sličnog čovjeka kako izlazi iz doma s vrećicom u ruci, ali nije se udaljio, nego je zapalio cigaretu i ostao doslovno čučati kraj kontejnera i gledao prema prozorima”, nadodala je studentica za portal studentski.hr.

Druga je studentica vidjela dvojicu muškaraca kako se penju požarnim stepenicama u paviljon. Nelagodnu situaciju okončali su zaštitari koji su uhvatili muškarca koji se kretao po sobama i pozvali policiju.

 


Komentari