UZBUNA MEĐU ZAGREBAČKIM RODITELJIMA: Policija otkrila pravu istinu o bijelom kombiju!

etrafika.net
Društvenim mrežama odjeknula je zastrašujuća poruka jedne majke s područja Črnomerca.

Majka je napisala kako je njezinog sina netko pokušao strpati u bijeli kombi uz opis kako napadač ima crne guste brkove, a policija je detaljno istražila tu potresnu informaciju.

12509791_550099265144986_1852790483182849503_n

>>>DIJELITE DALJE! VELIKA PANIKA U ZAGREBU: ‘Čovjek u bijelom kombiju pokušao mi je oteti dijete!’ (FOTO)

Policija je u vezi ovog slučaja poslala priopćenje:

“Zbog većeg broja upita medija i građana o crnom ili bijelom kombiju koji na ulici poziva i pokušava oteti djecu, skrećemo pozornost i obavještavamo da policijski službenici ove Uprave provjeravaju svaku zaprimljenu dojavu i slične informacije te da dosadašnjim radom i obavljenim provjerama nismo potvrdili utemeljenost nijedne zaprimljene informacije, s tim da napominjemo da su 20. i 22. siječnja ove godine zaprimljene dvije dojave u kojoj se navode gore navedene informacije.

Obavljenom provjerom i obilaskom uže i šire zone mjesta iz dojave, policijski službenici nisu zatekli bilo kakvo sumnjivo vozilo ali i dalje, kao i do sada, preventivno pojačano obilaze mjesta (škole, vrtiće, igrališta) gdje se kreću ili zadržavaju djeca.
Napominjemo da se ovakve informacije o sumnjivom kombiju pojave periodično, ali da dosad nikad nisu bile utemeljene kao i prije nekoliko dana objavljena fotografija navodnog sumnjivog vozila koja se širi putem društvenih mreža, gdje smo još u prosincu 2015. nakon zaprimljene dojave proveli opsežne provjere i nismo utvrdili navode iz dojave te smatramo da nema potrebe za širenjem panike i nepotrebne uznemirenosti u javnosti.

Isto tako savjetujemo da, u slučaju potrebe i zapažanja bilo kakvih sumnjivih osoba ili vozila, građani dojave policiji na 192 i zatraže intervenciju policijskih službenika koji će izaći na mjesto dojave i utvrditi činjenično stanje.”


Komentari