UŽAS U ZAGREBAČKOM UBERU: Trudnu glumicu izbacio iz auta nakon što ga je zamolila da se ponaša po propisima!

13.04.2016., Zagreb - Glumica Jelena Percin. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Našu poznatu kazališnu i televizijsku glumicu, Jelenu Perčin, koju publika najbolje zna po brojnim ulogama u domaćim sapunicama ali i ponekom filmu poput ‘Duge mračne noći’, doživjela je vrlo neugodno iskustvo iz zagrebačkog Ubera i to u visokom tjednu trudnoće!

Naime, po ulasku u vozilo Ubera Jelena je primijetila da vozač nema masku koje su obavezne u zatvorenim prostorima poput automobila. S obzirom na to da uskoro očekuje dijete, nije joj bilo svejedno je li vozač možda slučajno zaražen a da to niti ne zna, u kojem bi slučaju maska uvelike spriječila mogućnost prenošenja zaraze.

Nakon što ga je lijepo zamolila da stavi masku, uslijedio je hladan tuš. Ne da nije uvažio primjedbu svoje klijentice, već ju je vozač trudnu izbacio iz automobila! Na kraju vozača nije mogla prijaviti jer je on ekspresno izbrisao vožnju, pa je njezina aplikacija nije registrirala.

Jelena je svoje iskustvo podijelila na svom Facebook profilu i, naravno, skupila zgražanje svojih prijatelja. Osim što su svi napisali da je to što se dogodilo užasno, i napali vozača, neki su i više artikulirali svoj stav. Tako je jedan napisao:

“Pišem sarkazme o kovidu, ne znam više što da vjerujem, a što ne, ali unatoč svemu, doneseni zakon ili mjere poštujem, jer poštujem čovjeka kao pojedinca, kao čovjek poslušao bi molbu.”

Ostali su joj predlagali načine na koje može prijaviti Uberovca i savjetovali neka to svakako učini. S obzirom na to da nije uspjela niti jednim drugim putem, an kraju joj je pomogla agencija 404 koja surađuje s tom platformom i obećali su joj da će ga pokušati promaći.


Komentari