Uvrede zbog golotinje na HRT-u: ‘Imate fufu koja se skine, sa svojim jadnim ptičjim mozgom, i imate debila koji to gleda, s gušterolikim mozgom’

Foto: Screenshot

Bivši vanjski suradnik na Institutu Ruđer Bošković dr. Petar Tomev Mitrikeski u HRT-ovoj emisiji Peti dan komentirao je trendove na društvenim mrežama, odnosno činjenicu da svatko može objaviti svoju fotografiju na Internet.

Pri tome je za primjer uzeo ženu koja stavlja eksplicitne fotografije online. Tu ženu nazvao je “fufom”, piše Index.

“Imate fufu koja se skine i svoju jadnu golotinju pokazuje tamo, sa svojim jadnim ptičjim mozgom. I sada tu imate debila”, žustro je izjavio Mitrikeski, a u riječ mu je upao komunikacijski savjetnik Aleksandar Musić koji je znanstvenika upitao sljedeće:

“A možda je fufa hiperinteligentna, kako znaš da ima ptičji mozak?”

No, dr. Mitrikeski nije odustao te je nastavio objašnjavati.

“Imate debila koji gleda te sličice i njemu se njegov gušteroliki mozak smanjuje onom brzinom kojom mu se ukrućuje penis”, poručio je, a voditeljica je zatim izjavila da će “opet morati staviti dobno ograničenje na ovu emisiju”, na što je znanstvenik nastavio svoje izlaganje i poručio da će muškarac zbog “fufe s ptičjim mozgom” izvrijeđati svoju suprugu jer mu se neće sviđati njezine grudi.

“To je debil koji je to napravio. Taj pad morala društvo tolerira. To je prvi udarac koji nam Sotona priprema stoljećima. Drugi udarac koji nam priprema Sotona je rat protiv razuma”, objasnio je Mitrikeski.


Komentari