UVODI SE IZVANREDNA AUTOBUSNA LINIJA za sve posjetitelje Zagreb Auto Showa

Facebook

ZET uvodi posebnu liniju za Zagreb Auto Show.

Zagreb Auto Show, pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, nakon 8 godina vraća se na Zagrebački velesajam, a u utorak ga je svečano otvorio gradonačelnik Bandić

ZET će posjetitelje salona prevoziti izvanrednom autobusnom linijom, u srijedu, četvrtak i petak, odnosno 6., 7. i 8 travnja, od 9 do 19 sati.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Početno stajalište bit će uspostavljeno kod Arene Zagreb, a autobusi će voziti sve do zapadnog ulaza Zagrebačkog velesajma.[/box]

U dane vikenda, 9. i 10. travnja, ljubitelje automobilske industrije prevozit će turistički vlakić, također od 9 do 19 sati. Vlakić će kretati, odmah nakon popunjenja, sa zapadne strane Hipodroma i vozit će do zapadnog ulaza u Velesajam.

Kako bi se izbjegle veće prometne gužve na prilaznim cestama Zagrebačkom velesajmu, izvanredne linije ZET-a, kao i one redovne, najbolji su izbor za putovanje svih onih koji žele razgledati novitete iz svijeta automobila, motocikala, gospodarskih vozila i prateće industrije.

U pripremi i realizaciji projekta, tijekom kojega su reflektori svjetske auto-moto scene usmjereni na našu metropolu, sudjelovali su Grad Zagreb, Turistička zajednica Grada Zagreba i Zagrebački holding.

Projekt je to od iznimne važnosti i na nacionalnoj razini, a sve do nedjelje, 10. travnja na 70000 m2 izložbenog prostora predstavit će se 440 izlagača iz 33 države.

>>>GRADONAČELNIKOVA POZIVNICA: Kazao građanima zašto da dođu Zagreb Auto Show

>>>NEVJEROJATAN PROGRAM ZAGREB AUTO SHOWA: Nakon osam godina, Zagrepčane očekuju ekskluzivni brendovi


Komentari