UTINJSKA ZATVORENA ZA SAV PROMET: Izgradnja odvodnog kanala potrajat će mjesec dana

commons.wikimedia.org

Izgradnja odvodnog kanala u Utinjskoj zatvara ju za promet. 
Zbog izvođenja radova na izgradnji odvodnog kanala Utinjska ulica na dijelu od kućnog broja 25 do Lukoranske ulice, u vremenu od ponedjeljka 13. 06. 2016. godine od 06,00
sati do srijede 13. 07. 2016. godine do 20,00 sati, ista će biti zatvorena za sav promet.

Za vrijeme navedenih radova obilazni pravci bit će:

Utinjska – Savski gaj XIII. – Remetinečka – Dr. L. Naletilića – Sisačka – Mrkšina – Svetoklarska – Utinjska i obratno.

Gradski ured za prostorno uređenje: Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumijevanje.

Obavijest iz ZET-a

Zbog izgradnje odvodnog kanala koja onemogućuje prometovanja autobusa na dijelu Utinjske ulice u Svetoj Klari, od 6 sati u ponedjeljak, 13. lipnja, do očekivanog završetka radova u večernjim satima srijede, 13. srpnja, autobusna linija 133 (Savski most – Sveta Klara – Čehi) prometovat će izmijenjenom trasom.


Iz smjera Savskog mosta, autobusi će prometovati uobičajenom trasom do raskrižja Remetinečke ceste i Ulice Savski gaj put III., nastaviti Remetinečkom cestom, Ulicom dr. Luje Naletilića, Sisačkom cestom, skrenuti lijevo u Mrkšinu ulicu, zatim prometovati Svetoklarskom i Utinjskom ulicom do Ulice Franje Malnara gdje se okreći i nastavljaju uobičajenom trasom do Čeha.

Iz Čeha autobusi prometuju istom izmijenjenom trasom.

Autobusi će se na izmijenjenom dijelu trase prema potrebi zaustavljati na svim usputnim stajalištima, a stajališta Utinjska 5 i Lukoranska neće se koristiti.

Također, uspostavit će se privremeno početno-krajnje stajalište u zoni raskrižja Utinjske ulice i Ulice Franje Malnara za skraćene polaske na relaciji Savski most – Sveta Klara – Savski most te kao prolazno stajalište za polaske do i od Čeha.

Za vrijeme privremene regulacije primjenjivat će se novi vozni red, poručili su iz ZET-a.

Komentari

loading...