‘USTAŠKI DERNEK’ Tko je oskvrnuo dvoranu Vatroslava Lisinskog u Zagrebu? (FOTO)

Dvorana Vatroslava Lisinskog jedan je od većih simbola glavnoga grada Hrvatske pa je ovakav čin delinkvencije izrazito neprimjeren.

U noći s petka na subotu, uoči velike sjednice Hrvatskog nacionalnog etičkog sudišta, kako neslužbeno doznajemo, nepoznati počinitelji ”oskvrnuli” su vrata dvorane Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Kako doznajemo, policija je napravila zapisnik, a počinitelji su još uvijek nepoznati. Na vratima je osvanuo natpis – Ustaški dernek – pa se pretpostavlja da su počinitelji bili izrazito bijesni zbog osude diktatora Josipa Broza Tita i njegova totalitarističkog režima, kao i zbog osude jednog od sljedbenika tog režima, Zorana Milanovića, čije se presude ovog trenutka pred tisućama ljudi donose u spomenutoj Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Dvorana Vatroslava Lisinskog jedan je od većih simbola glavnoga grada Hrvatske pa je ovakav čin delinkvencije izrazito neprimjeren pogotovo jer se HNES koji donosi presude sastoji od vrhunskih hrvatskih intelektualaca, profesora i doktora koje se na ovaj podli način pokušavaju diskreditirati.

grafit


Komentari

loading...