USKRSNA PRIČA na najvećoj maketi željeznice jugoistočne Europe

Backo Mini Express

Naša poznata turistička atrakcija u znaku Uskrsa.

Na krilima iznimnog uspjeha premijernog sudjelovanja projekta Backo Mini Express, najveće makete željeznice jugoistične Europe, u prošlogodišnjoj manifestaciji Advent u Zagrebu, u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba već ovog Uskrsa, glavni grad dobiva novi turistički projekt – Uskršnju priču na najvećoj maketi željenice jugoistočne Europe, Gundulićeva 4, Zagreb.

Tijekom Adventa Backo Mini Express posjetilo je više od 7000 posjetitelja, od čega je 20 posto bilo inozemnih, zbog čega smo prionuli na obogaćivanje turističke ponude Zagreba i za predstojeći Uskrs.

uskrsnja-prica-backo-mini-express

U susret nadolazećem Uskrsu Backo Mini Express smo odjenuli u blagdanske sadržaje. U Velikom tjednu, uz blagdansko ruho makete, radit ćemo i cijele dane te bili na usluzi svima koji žele vidjeti Uskršnju priču na Backo Mini Expressu.

IMG_6553

Naših više od stotinu vlakova koji voze na više od 1000 metara tračnica imat će posebno blagdansko uskršnje sadržaje, uz neizostavno obilje šarenih pisanica, zečića i pilića diljem makete.

Sam okoliš makete također ćemo odjenuti u detalje i sadržaje najsvečanijeg kršćanskog blagdana, a imajući na umu i školske praznike od jutra do večeri bit ćemo otvoreni za sve male posjetitelje koji se odmaraju od nastave.

Naših pet maketara svakodnevno će biti na Backo Mini Express-u kako bi objasnili obilje sadržaja koje maketa nudi, od ove godine po prvi puta uronjena u posebnu Uskršnju priču, uz potporu Turističke zajednice grada Zagreba.

. . .

Z

Komentari