Urnebesni prijedlog Zagrepčanina: ‘Mislim da bi djevojkama ovakva vrsta aktivnosti bila atraktivnija, a i ZET-u bi dobro došlo malo konkurencije’

FOTO: Ivan Klindić / Ilustracija

Jedan je Zagrepčanin nedavno na popularnoj internetskog platformi ‘Reddit’ objavio kako je jednom prilikom, dok je putovao u ZET-ovom tramvaju, začudio kako tramvaj podrhtava, trese se i pruža stalne vibracije zbog prastarog motornog sustava koji dopire sve do živčanog sustava, prenose Vijesti.hr. Zanimalo ga je kako se ženama sviđa usluga koju pružaju prastari zagrebački tramvaji?

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Idem ja tako danas s faksa prema stanu, usput kupim novi Xiaomi u dućanu, uđem u ZET-ov tramvaj smjer Žitnjak i uspijem sjesti prije babe (ne pitajte me ne znam ni ja kako, al’ stvarno). I krene polako taj tramvaj kadli ja osjetim nešto što sam do sad samo jednom u životu osjetio slučajno. Trese se sve živo i neživo. Čim malo bolje da gas počne tramvaj i sjedalo vibrirati abnormalno do točke da mi je kompletno unutarnji živčani sustav naravnan u ovih 10 minuta vožnje, osjetio sam dijelove tijela za koje nisam ni znao da postoje pa se, usput, djelomično želim i zahvaliti ekipi iz ZET-a na ovako vrsno dizajniranim masažno-transportnim strojevima.

E sad, zanima me kako je iz ženske perspektive, što se događa kad sjednete u neki takav tramvaj i osjetite vibraciju, da li vas to pogađa tamo dolje na pravo mjesto, dal’ se nešto u vama pokreće, što proživljavate u takvim situacijama i o čemu razmišljate. Naime, pala mi je genijalna ideja o nečem sličnom, ja bi to nazvao pleasure bus-evima gdje bi spojili ugodno s korisnim pa radim istraživanje o tome koliko bi to bila ostvariva ideja jer si nekako mislim da bi djevojkama takva vrsta aktivnosti bila atraktivnija (i muškarcima izvjesnim), a i ZET-u bi dobro došlo malo konkurencije”.

(Foto: Screenshot/Reddit/Vijesti.hr)

Komentari na prijedlog su urnebesni: ‘Pitaj babe, pošto nikad nisam sjedala duže od pola minute da se jedna nije pojavila kraj mene i mrko me gledala 10 sekundi prije nego što bi izrazila želju da sjedne’, ‘A kaj misliš zakaj se bakice tak bore za to mjesto’, ‘Trebate vi vidit nase “masaze” u Autotroleju, naše slavne buseve 602 i 675. Tresu se toliko da me guzica bolila jedno pola sata!’.


Komentari