UPRAVO VJENČANI Hana Huljić i Petar Grašo postali gospodin i gospođa, procurila snimka iz crkve

Miroslav Lelas/PIXSELL

Pred roditeljima, najbližom rodbinom, kumovima, prijateljima i Bogom, splitski glazbeni par Hana Huljić i Petar Grašo u crkvi Sv. Dominika u Splitu, okrunuli su svoju ljubav. Na Istagramu se pojavila i snimka crkvenog vjenčanja na kojoj se vidi prvi poljubac tek vjenčanog para, te čuje gromoglasni pljesak uzvanika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petar Grašo ? (@petar_graso_fan_page)

Pred crkvom se okupio velik broj Splićana, novinara i fotografa koji su novopečenom bračnom paru, 45-godišnjem Petru i 31-godišnjoj Hani, zaželjeli sve najbolje. Hani je kuma bila splitska pjevačica Domenika, dok su Graši kumovi bili bivši košarkaš Dino Rađa i slovenski ugostitelj Tomaž Kavčić.

Večer prije vjenčanja par je proveo u restoranu u Žrnovnici, gdje su se zabavljali u užem krugu prijatelja. Dio atmosfere s jučerašnjeg slavlja moglo se pogledati na profilu restorana na Instagramu, no fotografije su naknadno ulonjene.

Podsjećamo, za ljubav Petra Graše i Hane Huljić doznalo se početkom listopada prošle godine, kada su ih fotografi uhvatili u romantičnoj šetnji centrom Zagreba. Iako svoj ljubavni život nastoje zadržati dalje od znatiželjne javnosti, jasno je kako oboje trenutno proživljavaju jedan od najljepših životnih perioda.  U listopadu prošle godine upravo je Zagreb.Info otkrio kako će Hana i Grašo postati roditelji. Pjevač je tada demantirao vijest, no vrijeme je vrlo brzo pokazalo da je informacija bila točna.


Komentari