Uprava organizira smještaj, studenti po stvari mogu jedino uz pratnju policije

FOTO: Josip Katavić Jole
Ulazak u paviljon studentima je omogućen uz pratnju policije.

Nakon požara u SD Cvjetno Naselje koji je zahvatio čajnu kuhinju i proširio se u 4. paviljonu, potvrđeno je da nitko od studenata koji borave u sobama oštećenim požarom nije teže ozlijeđen.

Požar koji je danas popodne buknuo u Studentskom domu Cvjetno zahvatio je dio soba te se tako nakon evakuacije studenata doveo u pitanje njihov smještaj, ali i sigurnost.

Priopćenje Studentskog centra

Poštovani studenti, roditelji, kolege i prijatelji studenata, akademska i šira javnosti, ovim vam putem želimo obavijestiti o svim bitnim informacijama vezanim za požar koji se dogodio danas u 4. paviljonu Studentskog naselja „Cvjetno naselje“.

U POŽARU NIJE TEŽE OZLIJEĐEN NIJEDAN STUDENT! Ukupno je kompletno oštećeno 12 soba.

Sudeći po izjavama nadležnih tijela (Ministarstva unutarnjih poslova i pripadnika vatrogasnih postrojbi grada Zagreba) požar je krenuo u čajnoj kuhinji na drugom katu 4. paviljona.

Trenutno je u procesu procjena stanja četvrtog paviljona i nakon očevida stručnjaka znat ćemo mogu li se studenti vratiti u svoje sobe.

U slučaju da to ne bude moguće, u suradnji sa studentskim predstavnicima, Studentskim zborom Sveučilišta u Zagrebu, Studentski centar će studentima osigurati adekvatan smještaj. Svi studenti su u procesu rješavanja smještaja. Molimo sve studente kojima su sobe zahvaćene požarom, a potreban im je smještaj, da se jave u upravu Studentskog naselja „Cvjetno naselje“ ili na broj telefona 091/4593-516, 091/4593-577 ili 091/4593-518.

Studenti koji trebaju skupiti stvari, ulaz im je omogućen u studentske sobe uz policijsku pratnju. Ostali paviljoni Studentskog naselja Cvjetno naselje i ostali kapaciteti naselja funkcioniraju normalno!”

>>> POŽAR SUKLJAO CVJETNIM: Tri osobe ozlijeđene, studenti evakuirani

>>> STRAVIČNO: Je li ovo pravi uzrok požara na Cvjetnom?

>>> (FOTO) Dramatične fotografije otkrivaju detalje požara

>>> Veliko srce ekipe s Cvjetnog: Studenti nesebičnom gestom pomažu kolegama


Komentari