UPOZORAVAJU NA OVE KVARTOVE! U Zagrebu se asfaltira na sve strane, ali građani nisu zadovoljni: ‘Ako i kaj naprave, to su zakrpe na zakrpi’

Foto: Matija Djanjesic / CROPIX

Dok većina tijekom ljeta odlazi na more, zagrebački radnici sezonu provode sanirajući cesta. Zbog manjih prometnih gužva ovo je godišnje doba idealno za “šminkanje” prometnica. Tako su za vikend krenuli radovi dijelu Ulice Grada Vukovara te će trajati sve do 1. kolovoza.

Postoje li neki dijelovi grada koji nisu te sreće odlučili smo doznati putem naše fotoankete. Tako smo čitateljima postavili pitanje “U kojem dijelu Zagreba su ceste u najgorem stanju?”.

Našlo se tu niz odgovora i prijedloga za napredak. Neki tvrde da je situacija katastrofalna u Čučerju, drugi pišu da je Jadranska most u stanju, a jedan nam je čitatelj poslao fotografiju iz Dubrave te poručio:

“Studenski grad u Dubravi asfalt je dobio 1967. godine i od onda nije bilo obnavljanja parkirališta i šetnica. Ako kaj i naprave, to su zakrpe na zakrpi”.

Cesta u Dubravi (Foto: Čitatelj Zagreb.info)

Sudeći po odgovorima, Zagrepčani nisu zadovoljni ni cestama u Svetoj Klari.

“Cijeli Zagreb, ali Sveta Klara, Trnava i Donja Dubrava definitivno pobjednici, rupa na rupi, Lada Niva je vozilo za zagrebačke standarde i stanje kolnika”, napisala je jedna čitateljica.

Čitatelji su nas upozorili i na stanje na Karlovačkoj cesti, Gornjem Bukovcu i Sesvetskom Kraljevcu. Stanje nije bajno ni u okolici, čini se.

“Kupinečki Kraljevac do Hudi Bitek. Nova cesta, puna rupa, ulegnuća i puknuća i naravno da na sve to idu uredno napravljeni ležeći policajac”, požalio nam se stanar tog područja.

Našla se tu i jedna pohvala:

“Jedina cesta koja trenutno valja je onaj dio Heinzelove koji je saniran neki dan. Ali i o kvaliteti tog djela bi se dalo pričati. Nije mi jasno da u cijelom gradu nitko ne zna normalno postaviti jedan šaht”.


Komentari