Upišite svoje mališane u Dječji ljetni kamp

Ove godine provodit će se od 19. lipnja do 28. srpnja.

Tradicionalni program Dječji ljetni kamp, što ga ustanova Upravljanje sportskim objektima organizira za svoje najmlađe korisnike nakon završetka škole, provodit će se i ove godine od 19. lipnja do 28. srpnja na lokacijama RSC Jarun i Sportskog parka Mladost. Ove godine program je uvršten u godišnju proslavu Međunarodnog olimpijskog dana (MOD) u organizaciji Hrvatskog olimpijskog odbora i Hrvatske olimpijske akademije u lipnju 2017. godine.

Ideja je da se organizacijom ljetnih kampova za djecu i mlade u mjestu stanovanja ponudi mogućnost organiziranog i zabavnog korištenja viška slobodnog vremena što se javlja tijekom ljetnih školskih praznika. Program je namijenjen djeci osnovnoškolskog uzrasta od 7 do 12 godina te uključuje organizaciju različitih sportsko-rekreacijskih aktivnosti, ekološku radionicu, radionicu sigurnosti na vodi i edukacija o zaštiti kože od sunca. Dječji ljetni kamp je zamišljen kao dnevni boravak djece na objektima ustanove, a cijena programa iznosi 500 kuna uz uključeni ručak.

Sportsko-rekreacijske aktivnosti nude plivanje, odbojku, nogomet, košarku, badminton, mini golf, stolni tenis, viseću kuglanu te različite elementarne i štafetne igre. U ekološkoj radionici mladi polaznici će imati priliku upoznati biljni i životinjski svijet RSC Jarun, saznati nešto o povijesti nastanka jarunskih jezera te naučiti kako se rade terenska mjerenja kakvoće vode. Radionica sigurnosti na vodi usmjerena je ka upoznavanju s opasnostima na vodi i pravilima ponašanja u blizini vode. Kompletan program i radionice vode iskusni kineziolozi, biolozi i licencirani spasioci.

Program se uspješno provodi od 2014. godine, a kontinuiran rast broja korisnika kroz godine pokazuje da se potražnja za ovim programom povećava.

Informacije i prijave za kamp na broj telefona 091 5173 551 ili na mail [email protected].


Komentari