BOŽIĆNI SHOPPING U WESTAGATEU: Očekuju vas unikatni pokloni i božićni specijaliteti

hr.wikipedia.org

Westgate Shopping City i ove je godine mjesto idealnog blagdanskog shoppinga.

Osim što je domaćin Božićnog sajma na kojem možete pronaći originalne poklone, ukrase, dekoracije, božićne slastice i drugo, Westgate će od 11. do 13. prosinca ugostiti i brojne izlagače Domaćeg kutka, kao i kreativce iz cijele zemlje koji će predstaviti zanimljive rukotvorine u sklopu ArtFesta.

ArtFest

Ako njegujete prepoznatljiv stil i volite biti jedinstveni, ArtFest je prava prilika da osvježite svoj styling. Kreativni umjetnici na blistavom će sajmu od 11. do 13. prosinca izložiti svoje radove među kojima su multipraktične rukotvorine, nakit, torbice i ostali modni detalji. Djela naših kreativaca unikatni su proizvodi i izvrsna ideja za poklone predblagdanskog razdoblja, a svoje zanimljive uratke predstavit će kreativci kao što su Sweet Art Curice, MaRoko Chic, Male stvari, Šareni Kutić, Čuvari snova i drugi.

Božićni sajam

Ugodnom blagdanskom ambijentu Westgatea i ove će godine pridonijeti tradicionalni Božićni sajam koji će bojne izlagače ugostiti u nekoliko termina tijekom prosinca: od 11. do 13., zatim od 18. do 24. te od 27. do 31. prosinca. Očekuje vas velika ponuda božićnih poklona – od mirisnih kolača, vina, ulja i medarskih proizvoda do prigodnih proizvoda koji će vaš dom učiniti jedinstvenim ovog Božića.

Domaći kutak

Svatko uživa u dobrom zalogaju, a kada su hrana i piće u pitanju vrijedi pravilo da je domaće zaista najbolje. Upravo će Domaći kutak od 11. do 13. prosinca predstaviti vrhunske proizvode poljoprivrednika iz okolice s kojima ćete obogatiti svaki blagdanski stol te pridonijeti obiteljskoj atmosferi. Tako će Eltom d.o.o., OPG Volarić, OPG Hursa, domaća radinost Miroslav Kiš, OPG Kvež i mnogi drugi posjetiteljima predstaviti ono najbolje što nude od svojih domaćih specijaliteta.


Komentari