UMRLA JE U NAJGORIM MUKAMA! Stigli nalazi obdukcije u stravičnom slučaju koji je sablaznio cijelu regiju

Srpska policija (Foto: Tom Dubravec / CROPIX)

Prije mjesec dana, 22. veljače dvogodišnja djevojčica primljena je s ozljedama u bolnicu u Zaječaru u istočnoj Srbiji, no ni nakon više pokušaja reanimacije liječnici je nisu uspjeli spasiti. Policija je nakon toga uhitila majku i očuha. Majka je puštena na slobodu, a za ubojstvo je osumnjičen očuh. 

https://www.zagreb.info/crna-kronika/majka-nije-reagirala-stravicna-svjedocanstva-o-pretucenoj-djevojcici-teta-je-zatekla-ocuha-kako-krvnicki-tuce-dijete/494635/

Sada su stigli nalazi obdukcije, a istraga je utvrdila da je očuh bio pijan dok je zvjerski tukao dvogodišnju djevojčicu, te da je umrla u najgorim mukama, javlja http://telegraf.rs

“Kod djeteta je smrt nastupila nasilno, a smrt je nastupila neposredno uslijed prestanka disanja i srčanog rada, što je uzrokovano ozljedama glave i naticanjem mozga. Kod djeteta su utvrđene i druge ozljede, opasne po život”, navodi se u nalazu obdukcije.

U sudskom vještačenju navodi se da je djetetov očuh bio alkoholiziran te da je imao 1,63 promila alkohola u krvi, javlja Telegraf.


Komentari