UMIRUJUĆE VIJESTI: Nakon požara poznate firme u Vukovarskoj, djelatnici poručuju da su podaci na serveru sigurni

Pixsell/ Ilustracija

Prošli tjedan došlo je do požara u Agenciji plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) zbog čega su djelatnici morali biti evakuirani iz zgrade. Podsjetimo, iza podneva zapalio se server u toj agenciji, smještenoj u zagrebačkoj Vukovarskoj ulici, koji su vatrogasci ubrzo ugasili.

Kako bi umirili javnost i korisnike, oglasili su se iz APRRR-a, istaknuvši da im je IT sustav u cijelosti operativan te da se isplate potpora i obrade zahtjeva odvijaju neometano, a rokovi za podnošenje jedinstvenih zahtjeva produženi su do 2. srpnja 2021. godine.

Podsjećaju da je produžen rok za podnošenje prijava za krizne mjere Destilacija vina i Potpora za krizno skladištenje vina do 30. lipnja 2021., kao i rok za podnošenje zahtjeva za obnovu potresom pogođenih poljoprivrednih potencijala putem operacije 5.2.1. “Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala” do 9. srpnja 2021. godine.

Dodatno, najavljuju da će se u ARKOD upisati svako zemljište za koje je podnesen zahtjev Agenciji za plaćanja u zadanom roku odnosno do 11. srpnja 2021. godine, a koji će se u slučaju potrebe produživati.

Komentari