Umirovljenik iz Sesveta osvojio pozamašni iznos na Eurojackpotu! Potrošit će ga po principu ‘Da, draga’

Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Ove godine Eurojackpot je proslavio svoj deseti rođendan, a povodom te obljetnice uvedene su značajne promjene: maksimalni iznos glavnog dobitka povećao se na 120 milijuna eura, povećao se broj kuglica u manjem bubnju s 10 na 12, a osim petka izvlačenje se sada održava i utorkom.

Upravo je utorak, i to drugo izvlačenje otkako su uvedene nove promjene, donijelo dobitak u Hrvatsku, a sretni igrač koji je u izvlačenju od 5. travnja osvojio dobitak petice od 916.916,70 kuna, prošlog je tjedna stigao na glavnu blagajnu Lutrije.

Isprva nije priznao obitelji

Listić je uplaćen na prodajnom mjestu Lutrije u Sesvetama, u Ulici Jakova Gotovca 17, a igrač nije krio uzbuđenje tijekom razgovora: „Ja doista ne znam što bi vam rekao, toliko sam uzbuđen i kao da još uvijek ne vjerujem iako sam sada tu na blagajni, s vama. Bojao sam se da sve to nije istina pa nisam niti obitelji priznao da sam osvojio“ – rekao je umirovljenik iz Sesveta kojem je ovo prvi veliki osvojeni dobitak u igrama na sreću.

No, kako kaže možda ne i zadnji: „Uvijek sam vjerovao da ću osvojiti, bilo je samo pitanje vremena. Često imam neki osjećaj kada i koje brojeve trebam odigrati, a tako je bilo i ovog puta. Volim puno hodati i tijekom šetnje, tog dana, glavom su mi prošli brojevi pa sam ih uplatio“ – rekao je dobitnik koji povremeno odigra Eurojackpot i Loto 7.

Naljutio ga uređaj

Listiće uvijek provjerava na prodajnim mjestima, a kaže da je tijekom provjere ovog listića bio prilično ljut: „Prislonio sam listić na uređaj za provjeru i pojavila se poruka da isplata nije moguća pa sam se malo naljutio što uređaj ne radi i što ne mogu provjeriti jesam li išta osvojio. No, uređaj je zapravo pokazivao da je listić dobitan, no da nam tom prodajnom mjestu ne mogu podići toliko iznos“ – rekao je kroz smijeh igrač te poručio ostalim igračima: „U ničemu ne treba pretjerivati i treba odigrati, onako, za svoju dušu. Pa što bude.“

Na pitanje vezano uz planove za dobitak, igrač je završio u svom simpatičnom stilu: “Još uvijek ne znam što ću s dobitkom, no planove ću napraviti u dogovoru sa suprugom po principu: Da, draga!“

Komentari