Umirovljenici, javite se! Ovaj lanac supermarketa nudi odlične radne uvjete

Zagreb.hr

Stiže dobra vijest za sve umirovljenike. SPAR Hrvatska je pokrenuo program kroz koji zapošljavaju umirovljenike, a uvjeti su stvarno blizu idealnih. Nude fleksibilno radno vrijeme na četiri sata i mnoge druge pogodnosti.

Zadovoljni smo odazivom umirovljenika koji pokazuju veliki interes, raspituju se kod naših voditelja trgovina, a realiziraju se i prva zapošljavanja“, istaknuo je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska

Pozdravljajući odluku Vlade kojom je proširena mogućnost zapošljavanja umirovljenika uz zadržavanje postojeće mirovine, SPAR Hrvatska pokrenuo je program u kojem umirovljenicima nudi fleksibilno zapošljavanje na četiri sata, prenosi 24.

„Uz zadržavanje postojeće mirovine umirovljenicima nudimo dodatne prihode, ugovor o radu na pola radnog vremena na radnom mjestu prodavača-blagajnika, a onima kojima je potrebno osiguravamo i plaćeni prijevoz te mogućnost izbora lokacije rada ovisno o mjestu stanovanja. Uz ove pogodnosti umirovljenicima nudimo i mogućnost izbora fleksibilnog radnog vremena.

Zadovoljni smo odazivom umirovljenika koji pokazuju veliki interes, raspituju se kod naših voditelja trgovina, a realiziraju se i prva zapošljavanja“, istaknuo je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska, priopćeno je iz tog trgovačkog lanca.

 


Komentari