Ulica Veliki vrh jednim je dijelom zatvorena za promet do 31. siječnja

FOTO: Zagrebački Holding / Ilustracija

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu bez vode su potrošači u Ulici Cvijete Zuzorić u naselju Pile. Opskrba pitkom vodom osigurana je autocisternom.

Tramvajski i autobusni promet redovit je na svim linijama. U primjeni je nedjeljni red vožnje.

Na pojedinim tramvajskim i autobusnim linijama, tijekom blagdana i školskih praznika, do 11. siječnja 2019. godine, primjenjuje se prilagođeni red vožnje. Subotnji red vožnje primjenjivat će se na Staru godinu 31. prosinca. Nedjeljni red vožnje u primjeni je danas i sutra, na blagdan Svetog Stjepana, kao i 1. siječnja, na Novu godinu.

Autobusna linija 236 (Kampus – Čavićeva) ne prometuje do 4. siječnja.

Ulica Josipa Lončića, na dijelu od kućnog broja 25 do 42, zatvorena je za promet do 31. prosinca.

Ulica Veliki vrh, od kućnog broja 240 do 242 zatvorena je za sav promet zbog sanacije klizišta, do 13. siječnja 2019. godine.

Na dijelu Ulice Zavrtnica do 17. ožujka 2019godine zauzet je dio nogostupa i kolnika, zbog podizanja zaštitne građevinske ograde.

ODVOZ PAPIRA

Papir se danas odvozi iz dijelova gradskih četvrti ​Novi Zagreb – istok, Brezovica i Podsljeme. Plan odvoza po danima u tjednu pogledajte – ovdje.

DEŽURNE LJEKARNE

Od 0 do 24 sata otvorene su dežurne ljekarne u Aveniji Većeslava Holjevca 22, Ilici 301, Ozaljskoj 1, Grižanskoj 4 te na Trgu bana Josipa Jelačića.


Komentari