Uhićen diler iz Zagreba: Skrivao drogu u podrumu zgrade

Policijska uprava zagrebačka

Policijski službenici danas su uhitili 23-godišnjaka u čijem su stanu i podrumu zgrade u Novom Zagrebu zaplijenili veće količine raznih droga, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

Nakon kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je mladić nabavljao veće količine amfetamina, marihuane, MDMA, kokaina i heroina, radi daljnje preprodaje. Osumnjičenik je spomenute droge miješao s raznim pilulama kako bi dobio na povećanju njihove mase.

U podrumskim prostorijama zgrade policijski službenici pronašli su 310 grama amfetamina, dok je u stanu pronađeno ukupno 22,2 grama amfetamina, 12,7 grama marihuane, 5,5 grama kokaina, 4,1 grama MDMA, 0,8 grama heroina, 9,4 grama zasad nepoznate praškaste materije, jednu digitalna vaga za precizno mjerenje mase s tragovima, metalna čajna žlica s tragovima droge te novac za koji postoje osnove sumnje da potječe od kupoprodaje droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu je podnijeta kaznena prijava.

(FOTO) VELIKA AKCIJA ZAGREBAČKE POLICIJE: Pronašli automobil pun droge i novca

Komentari