Udari sa svih strana na Mrak – Taritaš: Nakon Čehoka, stiže još jedna optužba za krađu!

Photo: Igor Soban/PIXSELL

Nakon što je u javnosti objavljeno da će se njihova nova stranka zvati GLAS, varaždinski gradonačelnik, Ivan Čehok optužio ih je za krađu.

Anka Mrak – Taritaš i njezin krug ljudi koji je izašao iz HNS – a te osnovao novu stranku, GLAS ne prestaju izazivati reakcije iz političkog svijeta. Podsjetimo, nakon što je u javnosti objavljeno da će se njihova nova stranka zvati GLAS, varaždinski gradonačelnik, Ivan Čehok optužio ih je za krađu.

“Halo, HNS, kradete ime prije nego ste počeli! GLAS je ime neovisne građanske inicijative koja je pobijedila na izborima u Varaždinu! Hvala na reklami”, napisao je Čehok na svom Facebook profilu.

Nismo morali dugo čekati na još jednu žestoku reakciju, ovaj put iz redova njihove bivše stranke. Naime, predsjednik HNS-a Krapinsko-zagorske županije Anđelko Topolovec ustvrdio je kako  nova stranka GLAS Anke Mrak Taritaš  krade Facebook profil HNS u Zagorju

 Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Svjedoci smo želje da novoosnovana stranka GLAS na račun HNS-a u Krapini želi ojačati svoju stranačku infrastrukturu. Nekad član HNS-a, a danas član GLAS-a Romeo Vincelj uzeo si je za pravo da Facebook stranicu Mladi HNS-a Krapina jednostavno otuđi i preimenuje u GLAS Mladih Krapina. Je li to način na koji bi nova stranka trebala jačati svoje članstvo?

“Dosljedno” i “čistog obraza” se krenulo s okupljanjem članstva i stvaranjem baze na stranačkoj infrastrukturi HNS-a. Vrlo liberalna i građanka metoda. Ovim putem zahtijevamo da se gradskoj i županijskoj organizaciji HNS-a odmah vrati stranica da ju može i dalje nesmetano koristiti. U prilog tvrdnji dostavljamo i sliku nove Facebook stranice koja je nastala promjenom imena”, navodi se u priopćenju.

 


Komentari