Ubio ženu nožem ispred 13-godišnjeg djeteta

Ilustrativna fotografija (CROPIX)

Ženi je nanio ubodnu ranu s ozljedama krvnih žila u trbušnoj šupljini zbog čega je preminula sljedećeg dana.

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu, nakon provedene istrage, podiglo je optužnicu pred Županijskim sudom u Varaždinu protiv 36-godišnjaka zbog počinjenja kaznenih djela teškog ubojstva i povrede djetetovih prava.

Okrivljenog 36-godišnjaka optužnicom se tereti da je 16. veljače 2020. u kući u Piškorovcu, s ciljem da usmrti svoju izvanbračnu suprugu koju je ranije zlostavljao, u prisutnosti svojeg 13-godišnjeg djeteta, rukama više puta udario po tijelu, a potom joj nožem zadao ubod u predio lijevog kuka, priopćio je DORH, piše RTL.

Nesretnoj ženi nanio je ubodnu ranu s ozljedama krvnih žila u trbušnoj šupljini te je ona preminula sljedećeg dana uslijed iskrvarenja.

Okrivljenik se trenutno nalazi u istražnom zatvoru, a u optužnici je predloženo da se istražni zatvor produlji zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Podsjetimo, žena je ozlijeđena u obiteljskoj kući u romskom naselju Piškorovec, a uhićeni muškarac i preminula su bili nevjenčani supružnici.

Ozlijeđena je privatnim vozilom prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno kako je zadobila osobito teške ozljede opasne za život. 17. veljače, 37-godišnja je preminula od zadobivenih ozljeda.

Prema kazivanju susjeda, ovo nije bilo prvo nasilje u toj obitelji. Kobnog dana su supružnici, i inače skloni alkoholu, navodno zajedno ispijali veliku količinu konjaka, a u jednom trenu, supruga je izjurila iz kuće, trčala naseljem i vikala. Suprug ju je uvjerio da se vrati u kuću gdje ju teško ozlijedio.


Komentari