UBER UVODI NOVITETE: Korisnici Ubera od sada će moći uživati u spoju najkvalitetnije i najpovoljnije vožnje

Pixabay

Za sve korisnike Ubera stižu dobre vijesti. Naime, od danas se spajaju usluge uberX i UberSELECT na području Zagreba, što za korisnike znači kvalitetniju uslugu, a za vozače bolje uvjete rada.

Usluga uberX je najpovoljnija za svakodnevne vožnje po gradu, a omogućuje privatnu vožnju za do četiri osobe, udobnost i povoljne cijene. Način korištenja je vrlo jednostavan, a sastoji se od tri koraka. Prvo je potrebno poslati zahtjev što se čini otvaranjem aplikacije, a zatim je potrebno unijeti svoje odredište u okvir “KAMO”. Ako su svi podaci točni, odabere se “uberX” pri dnu zaslona i potvrdi. Drugi korak je provjera odgovaraju li pojedinosti vozila podacima u aplikaciji, a posljednji korak je iskrcavanje i plaćanje usluge. Korisnici također mogu i ocijeniti svog vozača.

Usluga UberSELECT namijenjena je svima koji zahtijevaju dodatni komfor ili žele impresionirati svoje poznanike bez trošenja bogatstva. Tako, korisnici mogu očekivati više prostora za udobniju vožnju, vožnju u najnovijim vozilima srednje klase (VW Passat, Audi A4 ili Škoda Octavia) i odličnu uslugu s najboljim Uber partnerima-vozačima. Prijava je vrlo jednostavna, korisnik otvori ili preuzme aplikaciju na  uber.com/app i unese svoje podatke, prilikom određivanja lokacije preuzimanja pomakne ikonu na SELECT i zatraži UberSELECT vožnju koja mu omogućuje vožnju u još komfornijoj vožnji.

Uber i dalje ostaje najpovoljnija i najpouzdanija opcija kretanja po Zagrebu, a od nedavno je i unaprijeđeno korištenje sigurnosnih opcija unutar aplikacije te tako dodatno poboljšana sigurnost korisnika i vozača.

Da bi se što više posvetili zadovoljstvu svojih korisnika, snizili su i cijenu vožnje do zračne luke Zagreb pa tako vožnja započeta s južne strane rijeke Save iznosi 70 kn, a sa sjeverne strane 95 kuna, dok će cijena vožnje po minuti na području Zagreba porasti na 1,2 kune.


Komentari