UBER BESPLATNO DIJELI BOŽIĆNA DRVCA: Pogledajte što vam je činiti da dobijete jedno

Instagram

Danas popodne, točnije u vremenskom periodu od 16 do 20 sati, Uber će svojim korisnicima u Zagrebu dijeliti besplatna božićna drvca.

Ovog utorka (22. prosinca) Potpuno besplatno DIJELE DRVCA svojim korisnicima u Zagrebu koji to zatraže. Ponuda je ograničena, a potražnja će biti iznimno velika pa su zamolili za strpljenje jer vjeruju kako će potražnja biti povećana.

uber

Kako su objavili na svojoj stranici, do besplatne smreke visoke od 1,5 do 1,75 može se doći tako da se na aplikaciju u vremenu od 16 do 20 sati odabere opcija UberTREES i smreka dolazi na određenu lokaciju.

ubertrees-screenshot_r1

“Božićno vrijeme donosi obilje radosti i veselja u svaki dom, no da bi sve funkcioniralo savršeno potrebno je puno pripreme i pažljivog planiranja. Nezamjenjivi dio toga je i odabir Božićnog drvca koje daje poseban sjaj svakom domu, a ove godine dostavljamo vam besplatno drvce na zahtjev do vaših vrata! Nemojte gubiti dragocjeno vrijeme čekajući u redu na hladnoći. Zatraži svoj besplatni UberTREE!”, poručili  su iz Ubera.

Nadodali su i kako će za svaku prirodnu smreku (visine između 1.50-1.75m) koju podijele Uber osigurati da budu posađene tri nove.

Komentari