U ZOO, PA NA TEKMU: Dinamo i ‘zagrebački zvjerinjak’ imaju pravo iznenađenje za vas

Facebook

U želji da Maksimir postane najpopularnija zagrebačka četvrt za obiteljska druženja, Zoološki vrt grada Zagreba razvija suradnju s Dinamom.

Zagreb, 18. studenoga 2016. – Nakon što su nogometaši Dinama kumovali izboru imena za zagrebačke laviće, suradnja Zoološkog vrta grada Zagreba i Dinama se nastavlja.
Kako bi u Vrt, ali i na maksimirski stadion privukli cijele obitelji, dogovoreno je da posjet Vrtu donosi pogodnosti i s druge strane Maksimirske ceste.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Svatko tko do utorka, 22. studenog, kupi ulaznicu za Zoološki vrt, ostvaruje popust od 20 posto na blagajni Dinamova stadiona pri kupnji ulaznice za 5. kolo Lige prvaka u kojem se susreću Dinamo i Lyon. Ista ulaznica kupcu vrijedi i za ulaz na derbi Dinamo – Rijeka. Prva se utakmica na stadionu u Maksimiru igra u utorak, 22. studenoga, u 20.45, a druga u subotu, 3. prosinca, u 15 sati. Onaj tko kupi ulaznicu za tribinu Istok, na dar dobiva i navijački šal.[/box]

„Želimo da Maksimir ponovno postane najpopularnija zagrebačka četvrt za obiteljska druženja. Za to Maksimir uistinu ima sve preduvjete: divan gradski park, osuvremenjen zoološki vrt, stadion i druge sportske terene. Ove će zime u Maksimiru biti življe no ikada. S jedne strane ceste Dinamo rasplamsava svoju igru, a s druge strane mi pripremamo jedinstven adventski ugođaj u društvu životinja“, kazao je Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta grada Zagreba.
Nakon prve faze modernizacije u Vrt se ponovno ulazi kroz središnji ulaz, onaj iz parka Maksimir. Radno je vrijeme Vrta od 9 do 16, a blagajne se zatvaraju sat vremena ranije – u 15 sati.

Komentari