U ZAGREBU OSVANULA NOVA RUPA: Nalazi se na prometnoj cesti, a mogla bi se i proširiti! (FOTO)

Facebook: Dominik Etlinger

Također bi valjalo spomenuti i kako se u blizini nalazi i Kupska ulica u kojoj se 2007. godine stvorilo klizište i napravilo rupu duboku 20-ak metra koja znatno oštetila okolne kuće.

Nakon što se na križanju Slavonske i Marohnićeve otvorila rupa promjera sedam, a dubine pet metara, građani sve češće nailaze na slične slučajeve. Iako ni približno drastičnih razmjera kao ona na Slavonskoj, svaka rupa koju su građani prijavili od toga nemilog događaja pa do sada ima značaj. Stizale su dojave iz Prečkog, Dubrave, sa Srednjaka, a sada se pojavila i jedna na Martinovki.

Naime, jedan je zabrinuti Zagrepčanin, na svojemu Facebook profilu objavio fotografije rupe u Zelinskoj ulici na zagrebačkoj Martinovki. Rupa je kao što se može vidjeti, za sada mala, no, oko nje se stvara veliko ulegnuće zbog čega prostor oko nje i ograđen. To bi u principu značilo kako bi se na tome mjestu vrlo brzo mogla naći, kako možemo vidjeti po napuklinama, jako velika rupa, a asfalt je toliko napukao da je zapravo samo pitanje vremena kada će se urušiti. Spomenimo i kako se rupa nalazi na poprilično prometnoj cesti kojom svakoga dana prodefilira velik broj ljudi.

Također bi valjalo spomenuti i kako se u blizini nalazi i Kupska ulica u kojoj se 2007. godine stvorilo klizište i napravilo rupu duboku 20-ak metra koja znatno oštetila okolne kuće.

Posted by Dominik Etlinger on Montag, 25. April 2016

Posted by Dominik Etlinger on Montag, 25. April 2016

Posted by Dominik Etlinger on Montag, 25. April 2016

Podsjetimo, posljednju dojavu dobili smo 10. travnja iz zagrebačke četvrti Prečko kada je prijavljena rupa na izrazito opasnom mjestu, u blizini dječjeg parka. Rupa se nalazi na asfaltiranoj stazi kojom svakoga dana prolaze deseci ljudi.

>>> MISTERIJ JE NAPOKON RIJEŠEN: Otkriven pravi razlog zašto se pod Zagrebom otvaraju rupe

>> JOŠ JEDNA RUPA U ZAGREBU! Oko nje se širi udubina, a nalazi se na veoma opasnom mjestu (FOTO)


Komentari